Bodyflex4You, praktijk voor massagetherapie in Den Haag
By :
Comment : Off

Bodyflex4You, 20 jaar in vogelvlucht.

In september 2001 ben ik mijn praktijk voor voet- en lichaamreflextherapie gestart, na het behalen van mijn hbo-opleiding.

Ik had al snel de smaak te pakken. Er volgden meer en meer (bij)scholingen. Zo heb ik onder meer mijn diploma gehaald als docent babymassage en stoelmasseur. Mijn bijscholingen bestonden voornamelijk in verdieping van mijn vak, zoals metamorfosemassage, polariteitenmassage, Traditionele Chinese Geneeswijze, kleurenpunctuur, Chinflex, enzovoort.

Nadat ik een terminale begeleiding heb gedaan in de beginjaren van mijn praktijk, kreeg ik vaker de vraag naar massage bij kanker. Ik wilde mij dus hierin gaan verdiepen.

In 2012 heb ik mijn specialisatie Massage bij Kanker afgerond na een stage in het UMCU (Universitair Medisch Centrum Utrecht) en het MCH (Medisch Centrum Haaglanden). Deze opleiding is internationaal geaccrediteerd door de Society for Oncologymassage.

Naast het begeleiden van mensen met kanker, werk ik ook met mensen die een herseninfarct/hersenbloeding hebben gehad. Het is heel dankbaar om deze cliënten te mogen begeleiden. Ben zo blij dat ik hen een momentje voor henzelf kan geven, een stukje kwaliteit van leven.

Mijn werkweek is altijd dynamisch. Het ene moment zit er iemand op de behandeltafel voor een voetreflexbehandeling, het andere moment ligt er iemand om zich ‘uit de knoop’ te laten halen door middel van een rugmassage. Ook zwangere vrouwen laten zich masseren. Gewoon omdat het goed is voor het lijf en baby of om de bevalling op te wekken.

In 2007 heb ik mij laten beëdigen, hierdoor worden mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars (voor een deel) vergoed.

Kijk op mijn website www.bodyflex4you.nl voor alle behandelingen.
Afspraak boeken?
Bel dan 0619 82 97 91