Bodyflex4You, praktijk voor massagetherapie in Den Haag

Wat een lieve en positieve vrouw! En wat heeft ze veel kennis! Ik kwam voor een voetreflex massage. Mijn voeten zijn heerlijk gemasseerd. Ik kan ze nu weer soepel bewegen en ik voel de doorbloeding weer stromen. Héérlijk. ?

Ik kijk uit naar een volgende keer! Hartelijk Bedankt Maaike!

S.T.

S.T

Geachte Mw. Lafarre ,

Ik ben sinds 7 jaar bij u onder behandeling i.v.m. ernstige medische klachten. U bent een hele goede behandelaar en luistert heel goed naar mijn klachten en weet daar goed op in te spelen.

Toen u niet verder kwam met de behandeling heeft u mij doorgestuurd naar een andere behandelaar, en dat geef mij vertrouwen in u als therapeut. Uiteindelijk ben ik weer bij u teruggekomen en word nu door beide behandelaars behandeld voor mijn klachten. Dankzij uw geweldige massages heb ik nu minder pijnstillers te gebruiken.

Lana

Lana

Lieve Maaike,

Je hebt een natuurtalent voor masseren. Je handen lijken een soort intuïtie te hebben waar ze heen moeten en hoe te handelen.
Je voelt blokkades moeiteloos aan waardoor ik aan het eind van een massage vaak met verlichting van de pijn naar huis ging.
Heerlijk ontspannend en zeker ook helend. Enorm bedankt dat je mij door het helingsproces heen hebt geholpen.

Dank je wel.

Liefs,
Caroline

Caroline

Het Roparun team van ROC Mondriaan was met ervaren lopers, fietsers, catering , chauffeurs en navigatoren bijna compleet voor de editie 2014.
Klaar voor de langste estafette van de wereld waar de weg van Parijs naar Rotterdam non stop hardlopend wordt afgelegd voor het goede doel.

Wat ontbrak was een masseur die de sporters op de weg zou kunnen houden, een veeleisende taak waar ervaring en doorzettingsvermogen voor nodig was.
In Maaike Lafarre heeft het team (ruim 20 collega´s) een geweldig teamlid gevonden met haar goedlachse en positieve levenshouding.
Maaike stond dag en nacht klaar en heeft met haar ervaren warme handen veel vermoeide spieren weer soepel gekregen.

Het resultaat van haar handelen was een team wat vermoeid over de finish kwam maar soepel. Wonderbaarlijk genoeg was er nagenoeg geen sprake van spierpijn in de daaropvolgende dagen.

Wij kunnen Maaike van harte aanbevelen!

Teamcaptain 302

Op aanraden van Nancy ben ik vanmiddag naar Maaike Lafarre geweest voor een uitgebreide rug massage, in combinatie met een voetreflex massage.

Waar menig fysio- en andere peuten wanhopig werden door de blokken beton in mijn nek/schouders/rug, vertrok Maaike geen spier.  Ze pakt geroutineerd EN succesvol de probleemzones aan. Ik vind haar een leuk mens met gouden handjes. Zakelijk gezien krijg je meer dan waar voor je geld. Qua persoonlijkheid, het woord “peut” was nergens meer te bekennen, heb echt zo gelachen.

Barbara

Mijn vader van 92  kijkt er iedere week weer naar  uit om naar mevr Lafarre te gaan voor de voet reflexologie.  De kleur van zijn voeten is o.a verbetert en hij vindt de massage erg prettig!

Monique Plaetinck

Als chronisch zieke met vermoeidheidsklachten had ik vaak last van pijnklachten in rug en schouders waardoor er hoofdpijnen optraden wat functioneren in het dagelijks leven bemoeilijkte. Toen ik in 2010 bij Maaike Lafarre terecht kwam ging er een wereld voor me open, een leven zonder continue pijn en oververmoeidheid dóór de pijn! Ik kom nu al ruim 4 jaar bij Maaike en kan en wil me geen leven meer zonder haar voorstellen. Haar massages, die nog vergoed worden ook, zijn onmisbaar geworden in mijn leven.

Mw. van den Heuvel

Maaike, je zegt het al lang tijdens de voetreflexbehandelingen :”Marga, heb jij geen last van de darmen, van je lever?” Ik: “Uh?” “Ja, ik voel het met de behandeling!” 
Nou, dat is bevestigd. Er heeft zich een tropische parasiet in mijn darmen genesteld die zich inmiddels ook prettig voelt in mijn lever. De reden waarom ik me al maanden moe voel, niet voorúit te branden. Dank zij jouw waarschuwingen, Maaike Lafarre, ben ik straks weer de gewone wervelwind-Marga van weleer! Blijf mijn voeten nog maar járen met voetreflex behandelen.

Marga

Na mijn ongeluk,drie jaar terug, ging ik na een veel te lange aanmodderperiode toch naar de fysiotherapeut. Ruim twee jaar, tot halverwege vorig jaar, was ik daar onder behandeling, totdat ik eindelijk weer in staat was regelmatiger te fotograferen.
De pijn bleef aanwezig, maar was te dragen. Ook zonder zware pijnstillers. Wel kreeg ik de waarschuwing van mijn fysiotherapeut, dat bij stress en dergelijke mijn schouder weer zou opspelen. Zowel het kapsel als de hele rug was dusdanig aangetast geweest, dat het een zwakke plek zou blijven. Daar kwam ik achter.
In december hadden we zo veel stress te verwerken gehad, dat ik voor het eerst sinds tijden huilend op de bank zat. Weer kon ik me nauwelijks douchen en aankleden en dat vóór de feestdagen!
Maaike Lafarre schreef; kom toch eens bij mij langs! Ik weet zeker dat je je een stuk beter zal voelen.

In een klein en gezellig kamertje mocht ik mij van boven uitkleden en liggen op een fantastische vrouwvriendelijke masseertafel. Vrouwvriendelijk, omdat je rondingen perfect passen op de tafel (ongeacht je cupmaat).
Met mijn armen ontspannen onder het hoofd op een speciaal tafeltje en mijn gezicht in een gat lag ik heerlijk ontspannen terwijl zij voorzichtig voelde waar de ongemakken zaten.
De tijd leek te verdwijnen en alles om me heen viel weg, terwijl zij praatte en mijn hele rug en schouders deskundig onder handen nam. Ik voelde hoe de spanning wegtrok en de ongemakken verdwenen.
Eenmaal aangekleed merkte ik dat ik voor het eerst sinds weken mijn jas met mijn rechterarm kon pakken!

Het is nu een maand geleden, maar nog steeds heb ik baat bij de behandeling. Slecht één massage terwijl ik voor hetzelfde resultaat bij mijn “eigen” fysio daar zeker 15 voor nodig had.
Maaike Lafarre is iemand die ik zeker kan aanbevelen.

Veel ziektekostenverzekeringen vergoeden haar volledig of deels.
Snel ben ik niet enthousiast over iemand, maar over Maaike ben ik echt razend enthousiast

Gera Nieland

Maaike’s massages zijn zo fijn dat je er helemaal relaxed van vandaan komt. Ze haalt je echt helemaal uit de knoop, het is niet van dat ” geaai” maar zij masseert echt stevig, maar ook weer niet pijnlijk. Ze is zeer bedreven en kundig in haar vak en is een open persoonlijkheid.
Zij biedt vele soorten massages aan, waaronder ook babymassage, hotstone massage en nog vele meer.
De voetreflex- en bindweefsel massage heb ik zelf ook ervaren en deze vind ik ook erg goed. Je voelt echt het verschil met voor en na de behandeling. Erg goed voor de doorbloeding en heerlijk ontspannen. Maaike is tevens gespecialiseerd in massage bij kanker en dat vind ik een zeer goede ontwikkeling. Zij is beëdigd therapeut, dus haar behandelingen worden veelal vergoed door de zorgverzekeraar.
Maaike heeft veel kennis van zaken en kan hierdoor goede adviezen geven. Kom het zelf ervaren zou ik zeggen!

Eef