Bodyflex4You, praktijk voor massagetherapie in Den Haag

Bodyflex4You massage tarieven

Behandeling Tarieven
Voetreflexmassage of Handreflexmassage 45 min €53
Voetreflexmassage of Handreflexmassage  60 min €69
Korte ontspannende voetreflexmassage 30 min €37
Chinflex® massage €53
LymfReflex® massage €53
Metamorfose massage methode R. St.John €69
Metamorfose massage met kleur €53
Polariteitsmassage €53
Intensieve rugmassage 30 min €37
Intensieve rugmassage 45 min €53
Massage bij kanker 45 min €53
Babymassage Op aanvraag

 

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Eerste consult
Tijdens het eerste consult neem ik een intake af en tekent de cliënt het privacy beleid. In verband met dit intakegesprek valt het eerste consult € 15,00 duurder uit.

Betalingen
Alleen via pin of Tikkie. Is dit echt niet mogelijk dan kan het consult vooraf via overboeking worden voldaan. Contant betalen is niet meer mogelijk. 

Annuleren
Bij verhindering kun je tot 36 uur van tevoren kosteloos annuleren, van 36 uur tot 24 uur wordt er 50% in rekening gebracht en binnen de 24 uur wordt er 100% in rekening gebracht. Annuleren binnen werktijden graag telefonisch. Is dit echt niet mogelijk kan het per SMS of WhatsApp, niet per mail.

Afspraak op maandag? Stuur gerust in het weekend even een SMS of WhatsApp, bellen mag ook.
  • De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Is het door omstandigheden onmogelijk binnen deze tijden een afspraak te maken dan kan je in incidentele gevallen in de avond of op zaterdag afspreken. Alleen indien de agenda het toelaat. Het consult wordt dan verhoogd met € 15,00. Kom je later dan de afgesproken tijd dan gaat die tijd af van je behandeling.
  • . Voor vergoedingen van je zorgverzekeraar kijk op FAGT vergoeding verzekeraars
    . Behandelingen aan huis zijn mogelijk indien je onmogelijk naar de praktijk kunt komen. Extra kosten zijn afhankelijk van de afstand en eventuele parkeerkosten.
    . Voor het plannen van een afspraak heb je geen doorverwijzing nodig van een arts. Behandelingen komen uit het aanvullende pakket en gaan dus niet ten koste van het eigen risico.
Praktijk Bodyflex4You is aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT. Zij letten erop dat de praktijk aan alle wet- en regelgeving voldoet.

Heb je klachten en komen wij er samen niet uit dan kan je terecht bij Quasir. Dit is het expertisecentrum voor klachten en calamiteiten en geschillen in zorg en welzijn. Via de website van mijn beroepsvereniging FAGT kan je ook lezen hoe om te gaan met je klacht.
Praktijk Bodyflex4You is aangesloten bij de RBCZ. Deze stichting is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen ‘artsen en therapeuten op HBO-niveau’ certificeert en registreert.

Afspraak maken

Tijdens mijn behandelingen ben ik telefonisch niet bereikbaar, spreek een boodschap in op het antwoordapparaat. Indien nodig neem ik contact op.

E-mail: praktijk@bodyflex4you.nl
Telefoon: 070 310 78 34 | 06 198 297 91


Stuur een bericht

Massage cadeau geven

Wil je iemand een origineel cadeau geven? Iemand verwennen of bedanken?

Misschien is dan een massage cadeaubon een goed idee!

Cadeaubonnen voor elke gelegenheid; als bedankje, voor een verjaardag, gewoon zomaar, voor Secretaressedag.

U kunt kiezen uit een bon voor voetreflexmassage, intensieve rugmassage, combinatie rug/nek massage met voetmassage.

Meer info: praktijk@bodyflex4you.nl | 070 310 78 34 | 06 198 297 91