Bodyflex4You, praktijk voor massagetherapie in Den Haag
By :
Comment : 0

Gera Nieland

Na mijn ongeluk,drie jaar terug, ging ik na een veel te lange aanmodderperiode toch naar de fysiotherapeut. Ruim twee jaar, tot halverwege vorig jaar, was ik daar onder behandeling, totdat ik eindelijk weer in staat was regelmatiger te fotograferen.
De pijn bleef aanwezig, maar was te dragen. Ook zonder zware pijnstillers. Wel kreeg ik de waarschuwing van mijn fysiotherapeut, dat bij stress en dergelijke mijn schouder weer zou opspelen. Zowel het kapsel als de hele rug was dusdanig aangetast geweest, dat het een zwakke plek zou blijven. Daar kwam ik achter.
In december hadden we zo veel stress te verwerken gehad, dat ik voor het eerst sinds tijden huilend op de bank zat. Weer kon ik me nauwelijks douchen en aankleden en dat vóór de feestdagen!
Maaike Lafarre schreef; kom toch eens bij mij langs! Ik weet zeker dat je je een stuk beter zal voelen.

In een klein en gezellig kamertje mocht ik mij van boven uitkleden en liggen op een fantastische vrouwvriendelijke masseertafel. Vrouwvriendelijk, omdat je rondingen perfect passen op de tafel (ongeacht je cupmaat).
Met mijn armen ontspannen onder het hoofd op een speciaal tafeltje en mijn gezicht in een gat lag ik heerlijk ontspannen terwijl zij voorzichtig voelde waar de ongemakken zaten.
De tijd leek te verdwijnen en alles om me heen viel weg, terwijl zij praatte en mijn hele rug en schouders deskundig onder handen nam. Ik voelde hoe de spanning wegtrok en de ongemakken verdwenen.
Eenmaal aangekleed merkte ik dat ik voor het eerst sinds weken mijn jas met mijn rechterarm kon pakken!

Het is nu een maand geleden, maar nog steeds heb ik baat bij de behandeling. Slecht één massage terwijl ik voor hetzelfde resultaat bij mijn “eigen” fysio daar zeker 15 voor nodig had.
Maaike Lafarre is iemand die ik zeker kan aanbevelen.

Veel ziektekostenverzekeringen vergoeden haar volledig of deels.
Snel ben ik niet enthousiast over iemand, maar over Maaike ben ik echt razend enthousiast

About the Author

Leave a Reply

*